Moodstreet kinderkleding

Moodstreet kinderkleding is een eigentijds, spannend en een tikkeltje brutaal merk. Elk seizoen is Moodstreet kinderkleding op reis en ergens in de wereld creëert de straat het decor van avonturen voor jongens en meisjes kinderen. De symbolen achter Moodstreet kinderkleding vormen hiervan het thema en wisselt dus ook elk seizoen. Moodstreet kinderkleding is een puur Nederlands kleding merk. Moodstreet kinderkleding brengt voor jongens en meisjes 4 nieuwe collecties per jaar.

Voor de zomer gaat Moodstreet kinderkleding met onder andere shirts en broeken voor de meisjes voor een mooie ingetogen basis van kleur- en stofmixen, met blingbling bandjes, kraaltjes, belletjes en gouden accenten. Voor de jongens gaat Moodstreet kinderkleding superstoer met onder andere shirts en hempjes in Muaythai look met vlammen en satijnen details op echte thaibox broeken.

Moodstreet kinderkleding valt normaal qua maat en is makkelijk met elkaar te combineren. Moodstreet kinderkleding is bij Altijd Hip baby- en kinderkleding verkrijgbaar in maat 92 t/m 128. Voor de kleintjes is er een speciale kledinglijn opgezet onder de naam Little Feet.