Molo kinderkleding
Bij Altijd Hip baby- en kinderkleding kunt u Molo kinderkleding kopen voor baby’s, jongens en meisjes. Molo kinderkleding is bij ons verkrijgbaar van maat 68 t/m 140. Kinderkleding Molo valt redelijk ruim!

Voor mensen met oog voor detail en kleur is Molo kinderkleding een echte aanrader. De Molo kinderkleding is van hoogstaande kwaliteit en je kunt zien dat voor de ontwerpers de kinderen zelf voorop staan.

De Molo kinderkleding kenmerkt zich door combinaties van felle kleuren en gekke, grappige vormen en figuren. De meisjeskleding is vaak voorzien van lieve printjes van hertjes of andere dieren, de jongenkleding kenmerkt zich weer door printen van bijvoorbeeld stoere smilies. Humor staat voorop bij de kinderkleding, zowel voor jongens als voor meisjes.

Molo maakt leuke kinderkleding, waarbij de ouders gewoon even vergeten zijn. Tenminste, Molo denkt er zeker over na dat ouders graag praktische en functionele kleding willen, maar kinderen staan centraal. Als kinderen willen dat Molo kleding maakt die zij leuk vinden, dan gebeurt dat! Resultaat: superleuke, kleurrijke en toch een beetje praktische kinderkleding.